Dort 2004 Ohlasy Trička, tašky... Fotogalerie Videogalerie Hnutí Brontosaurus
Program Minulé Dorty Ke stažení Sponzoři Nástěnka Organizátoři


Sponzoři

Rádi bychom poděkovali následujícím organizacím a firmám za pomoc při vzniku letošního Dortu a jako odměnu zde uvdeli několik řádků o jejich činnosti a charakteru.


Klub cestovatelů a romantiků Kudrna

Cesty do nejkrásnějších míst naší planety. Putujeme pěšky, na kolech, na koních, lyžích, v lodích, na létajících kobercích i v létajících talířích, autobusy, vlaky, auty, letadly i na trakaři. Poznáte pamětihodnosti, přírodu, obyvatele...

www.kudrna.cz

Kraj Vysočina

Za sponzorství bychom rádi poděkovali kraji Vysočina.

www.kr-vysocina.cz


Jihomoravský kraj

Za sponzorství bychom rádi poděkovali i Jihomoravskému kraji.

www.kr-jihomoravsky.cz

ZČ HB Vlkani Mikulčice

Jsme občanské sdružení působící od roku 1992 jako základní článek Hnutí Brontosaurus s názvem BRĎO Vlkani Mikulčice. Hlavní naše aktivity jsou v oblasti mimoškolské ekologické výchovy, v pravide práci s dětmi a mládeží v oddílech a zájmových kroužcích, místních projektech ekologické výchovy pro širší veřejnost a v neposlední řadě také v práci pro přírodu a životní prostředí. Od roku 1996 vydáváme náš zpravodaj Brontík.

www.mikulcice.cz/brontosaurus/

ZČ HB Orchis Brno

Náš základní článek ORCHIS Brno vznikl na jaře 1990. Název souvisí s bělokarpatskými orchideovými loukami, které jsme kosili. Na našich akcích klademe důraz na výchovu sebe i ostatních k ekologickému jednání, a to osobním příkladem, prací, hrou a kontaktem s přírodou. Nyní nás článek má 40 řádných členů a mnoho kamarádů a příznivců.

orchis.brontosaurus.cz

Borovice.cz

Borovice.cz - informační centrum pro dětskou rekreaci, cestování skupin a volný čas. Katalog levného ubytování, táborů, tábořišť, prodejen potřeb do přírody. Nabídky a informace pro vedoucí, učitele, rodiče. Tipy pro volný čas."

wwww.borovice.cz