Dort 2004 Ohlasy Trička, tašky... Fotogalerie Videogalerie Hnutí Brontosaurus
Program Minulé Dorty Ke stažení Sponzoři Nástěnka Organizátoři


Organizátoři Dortu pro Brontosaura

Jupíčert

Má na starosti některé části programu, o kterém mlčel na každé schůzce a jen se na nás potutelně usmíval, byť byl ten úsměv schůzku od schůzky křečovitější. Nicméně doufáme, že s programem to dobře dopadlo a bude se líbit

Pan Kastelán Norek

Bez něj by to snad ani nešlo. Neuvěřitelně ochotný a vstřícný člověk a hlavně zatvrzelý vtipálek (až do konce byl přesvědčený o tom, že přijede alespoň 1500 lidí).

Ája

Naše dortová kuchařka. Po celou dobu nás zásobovala dobrými buchtičkami, milými objetími a krásnými úsměvy.

Drak

Je součástí programové a hudební sekce. Díky němu nám na dortu hrají všechny ty skvělé kapely, na kterých se určitě dosytosti vyřádíme.

Helča

Do týmu se připojila začátkem letošních prázdnin. Její přítomnost jsme zaznamenali i díky tomu, že jsme ze sekce program poprvé slyšeli nějaké konkrétnější představy. Vnesla do věcí řád a pořádek a taky pracovní impuls.

Lucka

Věčně přepracovaná a utahaná, naše velká šéfová, které se nevyplatí odporovat :-) Poslední dny před dortem nemohla vůbec spát, a tak jsme ji museli zařídit nucený režim spánku (byl jí před spánkem pouštěn i večerníček). Nejdůležitější osoba na Dortu.

Pavouk

Věčný a věcný kritik a hlavně zastánce černého a vytříbeného humoru. Na starosti má prezentaci přímo na Dortu. Nebýt něho, nebylo by ani desítek situací, kdy jsme se už ani za ty břicha nemohli popadat, protože jsme leželi na zemi a mlátili hlavou o podlahu.

Zdenda

Šéf logistiky. Zajišťuje, že materiál přijíždí na správná místa ve správný čas. K týmu se připojil později – na schůzce, kdy nám smažil palačinky a kdy jsme se shodli, že byly opravdu dobré, a vzali ho tak do týmu.

Žblebt

Bez něj byste nevěděli, že se nějaký Dort koná. Takže pokud čtete tento zpravodaj, tak je to Žblebtova zásluha. Jinak měl na starost všechny ty záležitosti kolem PC, takže nám vždycky dokázal perfektně vysvětlit, proč to zrovna nefunguje a kolem zvláštních efektů.